-
Dołącz do społeczności GTA Forum
Korzystaj z przywilejów posiadania konta na GTA Forum. Szukaj u nas kompanów do wspólnej gry w GTA Online. Bądź na bieżąco z nowościami i aktualizacjami ze świata GTA V. Dziel się widzą, pomagaj innym i szukaj rozwiązania swoich problemów ze sprzętem i najpopularniejszą grą od Rockstar Games. Nie przegap wydarzeń, spotów i ustawek w wirtualnym świecie GTA 5 Online. Rozwijaj swój biznes na sesjach swobodnych i zgarnij dodatkowy zastrzyk pieniędzy w postaci GTA$ 200 000 000 na Promocji Level Up. Zbierz GTA$ 100 000 000 na sesjach Money Lobby i zostań grubą rybą w świecie Los Santos.
-
Podobna zawartość
-
Przez Shocore
Witam.
Mam takie pytanie, posiadam najdroższa meline i laboratorium, kupiłem wszystkie ulepszenia a i tak by zebrać cały pasek zasobów, musze jeść i po zasoby pomiędzy 3 a 4 razy. Jak bym miał to kupować, to więcej bym zapłacił, niż zarobił. Czy to jest normalne? Bo jeśli tak, to to się średnio opłaca czasowo.
Pozdrawiam.
-
Przez C7_4K
Szukasz do napadu, kradzieży, przygotowań, strzelinianek, mordobicia, wyścigów, itp? Mamy dla ciebie propozycję. Dołącz do ekipy "The Legion Of Free" która ma skromne wymagania nie za duże ani nie za małe sam ras.
Oferujemy:
- Własny discord,
- Zrobione przez gracza logo ekipy,'
- Dobre towarzystwo,
- Pomoc w problemach,
- Pomoc w innych problemach,
- Własny czat oraz grupe na fb.
Wymagania:
- Sprawny mikrofon i słuchawki,
- Minimum 14 lat,
- Bycie na dsc w weekendy nawet na chwile a jeśli możesz to pogranie,
- Być miły.
Jeśli spełniasz wymogi i ci się podoba to zapraszamy. Jeśli masz jakieś pytania to można skontatkować się z szefostwem klanu na https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/the_legion_of_free
Nie masz pytań więc tu możesz złożyć podanie https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9ouaUnZQ5_OCj8XjJw0h75830rJloGkO6RoWzXk01O4pvlA/viewform?usp=send_form
-
Przez Zouondz
Siema, w gta gram krótko, mam dopiero 33lvl. Szukam osób z mic chętnych do gry. Mój psn Pan Zouondz ewentualnie samo "zouondz". Jeśli kogoś to interesuje to mam 28 lat. Zapraszam do gry. Pozdro
-