Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.Nie ma problemu tylko czy masz możliwość  znalezienia troche czasu we wczesniejszych godzinach?22 to trochę późno jak dla mnie.Ja mogę być  dostępny  cały czas z wyjątkiem poranków i właśnie późnych wieczorów.Czyli tak gdzieś od 11 do 20 nie ma problemu u mnie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Szukam ogarniętych graczy do gry w GTA online na Xbox 360. Osoba musi mieć przynajmniej 13 lat, nie może szybko rezygnować z misji mimo wielu porażek, musi mieć mikrofon, musi płynnie posługiwać się językiem polskim lub angielskim. O kontakt proszę na Xboxie: mój nick joas09 w wiadomości prywatnej.

• 1 miesiąc temu...

UWAGA! Serwer Discord - GG - GoGame [PL] pomoże ci w tym!

https://discord.gg/3a6WwZU

Poznaj nowe osoby, graj z nimi, pisz i rozmawiaj.

Serwer jest tak ustawiony, żebyś mógł bez problemu go używać i żeby GG- GoGame [PL] był twoim głównym serwerem do grania.

Zapraszaj swoich znajomych!

DUŻO kanałów do grania, pisania i rozmawiania.

Administracja dba o swoich użytkowników!

ZAPRASZAMY!

https://discord.gg/3a6WwZU

IKONA-GG.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Namo zmienił(a) tytuł na Wspólne granie GTA Online na Xbox 360
  • Namo przypiął/eła ten temat
  • 7 miesięcy temu...
Dnia 7.02.2017 o 14:47, ShownTech napisał:

Witam!

Szukam ludzi do grania misji i napadów. Gram na platformie xboxie 360. Mam 21lvl i ogarniam gre.

Kto chętny pisać pod postem.

Hej mogę grać też szukam 4 do zrobienia misji Lestera w pokoju zadan a nikt sie nie zgłasza gram xbox 360 daj znać pozdro 

Dnia 26.06.2018 o 16:20, glockkammos napisał:

Hej. Podobne się do tematu. Mam 33lata,44 lvl I szukam ludzi do rozegrania napadów i nie tylko którzy nie uciekają po pierwszym nie udanym razie. Nie wkur**** się jak komuś nie pójdzie i trzeba powtarzać misje bo sam też popełniam błędy. Grywam praktycznie codziennie wieczorami po 21/22

Na social club:glock_kammos ekipa IX LEGIONpl

Na xbox:glockkammos PL

Dnia 26.06.2018 o 19:27, glockkammos napisał:

Hej. Podobne się do tematu. Mam 33lata,44 lvl I szukam ludzi do rozegrania napadów i nie tylko którzy nie uciekają po pierwszym nie udanym razie. Nie wkur**** się jak komuś nie pójdzie i trzeba powtarzać misje bo sam też popełniam błędy. Grywam praktycznie codziennie wieczorami po 21/22

Na social club:glock_kammos ekipa IX LEGIONpl

Na xbox:glockkammos PL

Hej mogę grać też szukam 4 do zrobienia misji 

Lestera w pokoju zadan a nikt sie 

Nie 

Zgłasza pracuje 24h i 48 mam wolne daj znać pozdro 

• 2 tygodnie później...
Dnia 31.05.2017 o 10:47, Olszowy89 napisał:

Poszukiwana ekipa do gry, z doświadczeniem z napadów, 

Nick Olszowy89 

Wiek 28 lat

Bez mikrofonu narazie, także wiadomosci

Xbox 360 

Ucieczka z więzienia zaliczona, teraz human labs robię

Także szukam nikt do mnie nie dołącza xbox 360 zaczynam dopiero mam złą opinie 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Dnia 13.10.2018 o 13:35, Grubiasty napisał:

Szukam ogarniętych graczy do gry w GTA online na Xbox 360. Osoba musi mieć przynajmniej 13 lat, nie może szybko rezygnować z misji mimo wielu porażek, musi mieć mikrofon, musi płynnie posługiwać się językiem polskim lub angielskim. O kontakt proszę na Xboxie: mój nick joas09 w wiadomości prywatnej.

Siema chcesz ze mną pograć robię napady i jestem ogarnięty 

Na xbox 360

Dnia 28.06.2018 o 23:37, Adrianeqq1 napisał:

Ok mam 12 lvl! acz kolwiek umiem grać

Świetnie nadam się na nagrywki, wyścigi oraz napady.

Nick w x360 -AdriaNxPro4

Cześć chcesz ze mną pograć w gta5 onnline???

Porobimy se napady 

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...