-
Dołącz do społeczności GTA Forum
Korzystaj z przywilejów posiadania konta na GTA Forum. Szukaj u nas kompanów do wspólnej gry w GTA Online. Bądź na bieżąco z nowościami i aktualizacjami ze świata GTA V. Dziel się widzą, pomagaj innym i szukaj rozwiązania swoich problemów ze sprzętem i najpopularniejszą grą od Rockstar Games. Nie przegap wydarzeń, spotów i ustawek w wirtualnym świecie GTA 5 Online. Rozwijaj swój biznes na sesjach swobodnych i zgarnij dodatkowy zastrzyk pieniędzy w postaci GTA$ 200 000 000 na Promocji Level Up. Zbierz GTA$ 100 000 000 na sesjach Money Lobby i zostań grubą rybą w świecie Los Santos.

pecet Polish center zaprasza do wspólnej gry
Przez
Heheszek96, w Ekipy i gracze
-
Podobna zawartość
-
Przez Cruzzer
Typ programu: External
Lista zmian:
-Naprawiono kilka bugów
-Dodano opcje "Neverwanted"
-Dodano opcje "Everyone Ignore You"
Program służy do edycji outfitów. Znalezione błędy proszę zgłaszać w komentarzach.
Instrukcja:
Pobieramy i rozpakowujemy program. (Odnośnik do pobrania na dole tematu) Uruchamiamy GTA i przechodzimy do trybu online. Udajemy się do sklepu z ubraniami. Minimalizujemy grę i uruchamiamy outfiter jako administrator. Klikamy przycisk <READ>. (Okna w outfiterze zostaną wypełnione numerami. Pierwsze okno np. Tops 1 odpowiada za model a Texture za wygląd ubrania.) Zmieniamy model oraz textury. Po wypełnieniu klikamy przycisk <SET>. Wracamy do gry, podchodzimy do dowolnej wystawy w sklepie i zapisujemy outfit. Przedmioty na czarnej liście, których nie można użyć w stroju:
-Strój policjanta (czapka, koszulka, spodnie, buty, pas)
-Spodnie śmieciarza.
-Zielona kamizelka śmieciarza.
-Koszulka ze stroju kolosa.
-Wszystkie przedmioty świąteczne.
-Maska oraz rękawice bestii.
-Niewidzialne części ciała (Jest kilka wyjątków).
-Bandana bez czapki oraz okularów.
ID przedmiotów:
Mężczyzna: https://tufotki.pl/XRC8K
Kobieta: https://tufotki.pl/iyJ3Q
Twórcy programu:
-MiaMyLove
-Camillo
-Cruzzer
Program może zostać wykryty jako wirus z powodu użycia CheatEngine ale jest całkowicie bezpieczny
Strój „nude” dla kobiety
SunShineSilver Outfiter.zip
-
Przez szymusss
Siema siema, opisze wam moj problem. Gram sobie gram i nagle jak grom z jasnego nieba, wyrzucili mnie z gry, mysle ok, zdarza sie, wchodze do gta online, i komunikat zaloguj sie. No i tu zaczynaja sie schody restaruje gta, loguje sie, i jeb jakas werfikacja dwuetapowa ze mam podac kod. I ten nie potrafie sie zalogowac do social clubu nawet. Pomoże ktos?
-
Przez Kierownik
Hej!
Dziś mam do sprzedania modowane konto do GTA Online. Nigdy nie banowane i na własność! W zestaw wchodzi adres e-mail. http://allegro.pl/show_item.php?item=7194084244
Specyfikacja konta
Konto posiada zmodowane 2 (dwie) postacie o 2 (dwóch) płciach, Poziom RP: 232, Gotówka w portfelu: $0 (co najmniej) Gotówka w banku: $1 500 000 000 GTA$ (co najmniej) Odblokowane wszystkie osiągnięcia związane z GTA Online, Zdobytych wiele nagród, Maksymalne statystyki, Odblokowane pojazdy z napadów, Odblokowane wszystkie spadochrony, Odblokowane wszelkie chromowane elementy i sam kolor, Odblokowane ekskluzywne t-shirty, Odblokowane wszelkie tuningi LSC, Odblokowane wszystkie fryzury, Odblokowane wszystkie tatuaże, Odblokowane wszystkie bronie, Odblokowane modyfikacje i skórki broni, Odblokowane wszystkie napady, Odblokowane wszystkie ubrania, Odblokowane wszystkie ulepszania broni i pojazdów z bunkra, Konto nigdy nie banowane, Staż co najmniej 6 miesięcy, Możliwość zmiany wszelkich danych na własne, Możliwość zmiany wyglądu/pełnej personalizacji postaci. -
Przez Shocore
Witam.
Mam takie pytanie, posiadam najdroższa meline i laboratorium, kupiłem wszystkie ulepszenia a i tak by zebrać cały pasek zasobów, musze jeść i po zasoby pomiędzy 3 a 4 razy. Jak bym miał to kupować, to więcej bym zapłacił, niż zarobił. Czy to jest normalne? Bo jeśli tak, to to się średnio opłaca czasowo.
Pozdrawiam.
-