Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_66151

Mam problem ze znacznikami w GTA 3 Definitive Edition. W misji bal policjanta czyli jednej z pierwszych pojawia się tylko jeden znacznik na mapie o nie mogę dowieźć więcej dziewczyn, gdyż nie wiem gdzie są. Podobna sytuacja jest w misji ratunkowej. Po przywiezieniu pierwszego pacjenta, na levelu 2 powinien mieć dwa znaczniki a mam jeden. Nie mogę ukończyć misji. Ktoś ma jakiś pomysł na to? Xbox Series X. Z Vice City nie było problemów. Przeszedłem już cała fabułę.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_66194

Cześć, u mnie na PC ten sam problem, jednak udało mi się do rozwiązać. Poniżej masz mapkę z ponumerowanymi znacznikami podjedź do nich w tej kolejności a znajdziesz tam prostytutki. (Nie są niczym zaznaczone) zatrzymaj się przy nich aż wsiądą i podwieź pod komendę. (Czasami znacznik się zepsuje i nie pokaże ale też masz go też zaznaczonego na mapce ode mnie). Co do misji ratunkowej nie mam jeszcze rozwiązania, bo nie robiłam.

Pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłam!

3D5BBFA9-C97A-49B3-B811-C4E22D3F4834.jpeg

Edytowane przez Warchlak091

Opublikowano
  • Autor
comment_66220

Wykonałem misje według załączonej mapki. Jednak po jej zaliczeniu nie mam na mapie żadnej miejscówki do której mógłbym się udać po następna misję. Fajna ta wersja ostateczna nie ma co