Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_66664

Witam serdecznie! Od kilku dni posiadam problem z GTA V na PC. Kilka dni temu zainstalowałem ponownie grę. W pierwszy dzień chodziło bardzo dobrze na ustawieniach ultra. Następnego dnia zaczęły się spadki fps, freezowanie ekranu (szczególnie przy szybkiej jeździe) oraz problemy z teksturami. Po 2h rozgrywki w GTA Online problem magicznie (samoistnie) się naprawił, po czym następnego dnia znowu było to samo (xD!). Próbowałem weryfikacji plików gry, instalacji najnowszych sterowników, reinstallowałem grę, lecz nic to nie dało. Zmiana ustawień w grze dała rezultat, ale następnego dnia znowu wróciłem do punktu wyjścia. Proszę o pomoc i porady.

Moje podzespoły:

i5-4690K

GTX 1650 4GB

8GB RAM DDR3

512GB HDD

• Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Brak postów do wyświetlenia