Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_76178

Witam.

Problem dotyczy gry GTA San Andreas.

Po latach postanowiłem wrócić sobie do starej gierki (tej sprzed wersji Definitive Edition)

Miałem mnóstwo problemów z którymi sobie poradziłem ale ten, o którym piszę, nie mogłem sobie z Nim poradzić dlatego też proszę o pomoc.

Podczas celowania z pistoletu dwuręcznego  nie mam możliwości poruszania się ale w przypadku zwykłego małego pistoletu ten problem znika. Z tego co kojarzę to normalnie można było chodzić podczas wciśniętego PPM a teraz nie mam takiej możliwości i przyznam, że jest to dość irytujące. Dlatego bardzo proszę o pomoc i porady.

Dodam, że mam GTA SA na platformie Rockstar Games

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_76541

Mordo to zależy od wysokosci skilli na daną kategorie broni im wyższe tym lepiej. Jak są wyżej szybciej chodzi podczas celowania itp