Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 4
- Wyświetleń 6,2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam,
Jestem nowy na forum i mam bardzo irytujący problem. Rok temu zakupiłem w GMG (Green Man Gaming) kod do GTA po dobrej cenie, został aktywowany na stronie Rockstara. Gra ściągnięta, wszystko działało. Po roku czasu przypomniałem sobie, że ją mam i chciałem ją odpalić. Niestety nie mogę się połączyć z Social Club. Jest to o tyle dziwne, że jak podam złe hasło to przekierowuje mnie automatycznie, żeby zmienić hasło, jak podaje prawidłowe to wisi komunikat : "Nie znaleziono adresu email lub podane hasło jest nieprawidłowe".
Czytając forum nie znalazłem podobnego problemu, jedynie tyle, że podobną sytuację mają osoby, które dostały bana. Tylko jakim cudem mogłem go dostać? Proszę o odpowiedź, ktoś miał podobny problem?