Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_27705

Witam, mam pytanie dotyczące gry, a dokładnie kiedy konkretnie zasoby zamieniają się w towar? Wiem, że jak nie gramy w gta to się to nie dzieje i paski stoją w miejscu. Ale zastanawia mnie, czy na przykład muszę być po prostu na online, czy podczas długich loadingow też następuje postęp, albo podczas wyścigów itp. Z góry dziękuję za odpowiedź :D

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_27708

musisz być w online, żeby się robił ten towar

• 7 lat później...
Opublikowano
comment_86526

Zasoby zamieniają się w towar tylko wtedy, gdy jesteś aktywnie wczytany do sesji GTA Online – nie podczas ekranów ładowania, wyścigów czy napadów. Musisz być obecny w trybie swobodnym (free roam), najlepiej w publicznej, prywatnej lub sesji dla zaproszonych. Samo bycie „online” nie wystarczy, jeśli nie jesteś fizycznie w grze. Najlepiej zostawić postać w bezpiecznym miejscu, np. w biurze, aby produkcja towarów trwała bez przeszkód.