Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 2
- Wyświetleń 5,3 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam wszystkich serdecznie. Pisze do was ponieważ potrzebuje pomocy przy nowym projekcie.
Jak w temacie, w najbliższym czasie chcę wystartować z nowym serwerem GTAV RP. Niestety nie jestem w stanie samemu wszystkiego ogarnąć, do tego moja wiedza o samych serwerach RP jest dość niska przez co muszę posiłkować się informacjami i radami o znajomych którzy mają już w tym staż .
Co do samego zlecenia, potrzebuje kogoś kto pomoże ogarnąć całą konfigurację serwera, instalacje skryptów/modów, testowanie, i wsztyskie inne rzeczy które usprawnią jego prace. Serwer już stoi czeka na dodanie skryptów, testowanie, oraz samych graczy ( ogarnizajcą ostatniego zajmę się samemu ).
Zamysł jest taki aby jak w przypadku tych najpopularniejszych polskich strefRP było kilka serwerów połączonych oczywiście jedną bazą.
Na samym serwerze chce wprowadzić jakieś innowacje, i nowości których niema u Polskiej Konkurencji
Jeśli chodzi o samo wynagrodzenie, tą kwestie ustalę indywidualnie z osobami chętnymi do współpracy. Zapraszam do kontaktu poprzez facebook / discord lub przez samo forum. Z niecierpliwością oczekuję na waszą odpowiedź, i z góry dziękuje. Pozdrawiam wszystkich przeglądających GTAforum!
facebook.com/wszechswiatowy
discord: #dantegg3639