Skocz do zawartości

Kuba4444

Użytkownik
  • Zawartość

    6
  • Dołączył

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralna

O Kuba4444

GTA Online

  • Social Club
    izrael_
  • Ekipa
    JAAN
  1. Problem z płynnością gry!

    Tak tak, już zrobiłem z b. wysokich czy tam ultra w dół, teraz mam wysokie chyba, bo nie ma już głębi ostrości (tak to nazwali). Ogólnie co przeprowadzam test wydajności, to fpsy spadają. Na początku miałem 51, teraz zaś leci do 20,25... Kombinuję też z FXA, MSAA itp itd.... Musiałbym mieć chyba serio Titana, żeby się tym wszystkim nie przejmować.
  2. Problem z płynnością gry!

    No tak, rozumiem, ale żeby spadało do 10-20? Bo tak to potem wygląda. Zresztą, póki co największym problemem są w ogóle przy odpaleniu gry fpsy na poziomie 6-10, gdy kiedyś miały50- 60... Jak to jest możliwe? EDIT: Macias, gdzie się kombinuje z ustawieniami post cast? Bo nie mam zielonego pojęcia o co chodzi.
  3. Problem z płynnością gry!

    Nie aż tak małą, przy ustawieniach poniżej 3000 mb pamięci wideo mam około 30-40 fps, ale to i tak nie jest 60 a różnica w grafice jest znacząca. Do tego dochodzi wtedy, przy jeździe samochodem, takie "szybkie przeskakiwanie", gdy jedzie się z dużą prędkością.
  4. Problem z płynnością gry!

    Nie mam żadnych świnstw, komputer chodzi błyskawicznie. Wszystkie inne gry na ultra śmigają. Przypomniało mi się, że problem następował od początku przy tych 60fps, z tym że były to takie dropy po 10-15 minutach.
  5. Witam serdecznie! Na premierę kupiłem sobie GTAV na ps3, było to oczywiście jakiś czas temu. W tym roku (albo w tamtym, nie pamiętam), chcąc zagrać na wyższych detalach, kupiłem na PC z racji kupna nowego komputera. Niestety, od jakiegoś czasu borykam się z dropami fpsów. Nie wiem, czego to wina, ale z początków grania na teście wydajności wyciągałem 60 fps, teraz na tych samych ustawieniach (pamięć wideo około 4000 mb) z ledwością dociąga do 10 FPS. Mój sprzęt: Procesor intel i7-6700 3.40ghz GEFORCE gtx 970 4gb 32 gb ramu no i oczywiście najnowsze stery (zrobiłem nawet na nowo czystą instalację). Aktualnie mam w ustawieniach: Pamięć wideo 3028/4095 MSAA wył synchr. pion. wył tryb skalowania klatek 5/6 oraz wszystkie zaawansowane wyłączone Reszta jest na maksa. I mam przy tych ustawieniach 30-40 fps. Też słabiutko. Ale, tak, jak pisałem u góry, na początku grania po kupnie gry, na ultra detalach gra śmigała na 60 fps, teraz z ledwością dociąga do 10 na tych ultra. Pomożecie? Jeżeli potrzebujecie więcej info, proszę pisać. Pozdrawiam
×