Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Wyświetleń 1,8 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam. Mam problem żeby zalogować się do gry online. Pojawia się komunikat: "Przekroczono czas znajdowania sesji"
Pomoc techniczna rockstara od 3 dni chyba nie bardzo wie co zrobić. Były już zabawy z portami w routerze. Inny użytkownik na konsoli może grać normalnie online. Tylko mój profil się nie loguje na serwer. Usunąłem profil użytkownika z ps3, utworzyłem go na nowo, wgrałem save-y i nic. Usunąłem save GTA żeby rozpocząć grę od nowa i też nic. Skasowałem i zainstalowałem na nowo dane gry na konsoli i też nic, zresztą gdyby były ze inny użytkownik nie mógłby grać. Proszę pomóżcie coś