Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 11
- Wyświetleń 17 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Maciek 6 odpowiedzi
-
WybuchowyShaq 6 odpowiedzi
Popularne dni
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witajcie.
Problem oczywiście tyczy się GTA V. Polega on na tym, że przy każdym włączaniu gry, program uruchamia się w oknie, bądź przez kilka sekund jest w trybie pełnoekranowym, po czym wywala do okna.
Wiem że powiecie, że jest coś takiego jak "ALT+ENTER" lub "Pełny ekran". Owszem. Jest i sam używam. Lecz w przypadku tego pierwszego sposobu (ALT+ENTER) gra przechodzi do fullscreenu, a po kilku sekundach przełącza się w okno. I tak z 3-4 razy. Potem już działa normalnie.
I tu jest moje następujące pytanie - czy nie ma na to jakiegoś sensownego rozwiązania? Czy można zrobić tak, że przy każdym uruchamianiu gry była ona w trybie pełnoekranowym?
Od razu mówię, że nie instalowałem najnowszej łatki do W10 od Micro$oftu, oraz że przy innych grach nie mam takowego problemu.
Z góry dziękuję za każdą pomoc i poświęcenie!