Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 1
- Wyświetleń 2,7 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Kubbson 1 odpowiedź
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Część wszystkim. Mam takie pytanie mianowicie mam GTA v zarejestrowane na social club i też na social club w moich grach zauważyłem że mam 2 inne gry z Rockstar games które były zarejestrowane z 6 i 7 lat temu. Nie wiem czy te gry były pobrane z jakiś torrentow czy skąd gdyż konto było dzielone przez znajomych a było zarejestrowane na mnie. Wystąpiłem do Rockstar games o usunięcie konta. Czy z tego powodu jeśli by się okazalo że te gry mogą pochodzić z jakiegoś innego źródła mogę mieć jakieś nieprzyjemności ? Czy oni to będą weryfikować czy zwyczajnie zamkną konto i na tym temat się zakończy?