Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie tak dawno miałem problem z launcherem, więc postanowiłem go reinstalować. Po usunięciu gdy chciałem go pobrać ze strony, pokazuje że witryna jest nieosiągalna, a więc postanowiłem poprosić kolege o wysłanie samego pliku instalacyjnego. Po pobraniu wyskakuje mi taki komunikat. nie wiem co mam robić. 

image.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
9 godzin temu, Kasztalin napisał:

Cześć, nie tak dawno miałem problem z launcherem, więc postanowiłem go reinstalować. Po usunięciu gdy chciałem go pobrać ze strony, pokazuje że witryna jest nieosiągalna, a więc postanowiłem poprosić kolege o wysłanie samego pliku instalacyjnego. Po pobraniu wyskakuje mi taki komunikat. nie wiem co mam robić. 

image.png

Zastosuj to Support

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Kasztalin napisał:

obydwa sposoby nic nie dały.

Przy jakiej kolwiek deinstalacji lub usuwaniu czegoś co nie działa to zalecam zainstalować ten program program do usuwania programów i śmieci i przez niego usuwać. Całkowita deinstalacja z śmieciami w systemie zostanie też usunięta.

Zobacz ten sposób

Usuń zawartość folderów social club(usuń wszystko, co znajduje sie w tych folderach), które znajdziesz w:
C:/Pliki Programów(x86)/rockstar games/social club
C:/Program Files/rockstar games/social club
Następnie usuń plik GTAVLauncher.exe z głównego folderu z grą, a potem pobierz go i zainstaluj. Tu masz link do pobrania: Launcher
Pamiętaj, żeby pobrać wersje nr2 tj. dla GTA5.
Gdy już ją zainstalujesz, kliknij prawym przyciskiem myszy na plik PlayGTAV.exe(znajdziesz go w głównym folderze z grą) i wybierz opcje uruchom jako administrator. W tym momencie launcher gta5 automatycznie powinien pobrać aktualizacje oraz najnowszy social club. Mam nadzieję, że to Ci pomoże. 

Edytowane przez Recon
  • 6 miesięcy temu...