Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_62837

┏━━━━━━━━━━━━┓
   DailyRP
┗━━━━━━━━━━━━┛
Witaj, chciałbym zaprosić cię na nowy serwer fivem RolePlay czyli DailyRP. Projekt jest tworzony przez 4 graczy fivem'a pragnących stworzyć IDEALNY serwer w fivem na którym zobaczysz 
[] Rozgrywkę w całym stanie 

[] Normalną administracje która jest PRAWIE zawsze aktywna i reaguje na każde przewinienie PS:  Admin/własciciel jest traktowany jak normalny gracz

[] Ciekawy system narkotyków który NIE polega na podejsciu do blipa

[] U nas zaznasz to czego nie ma na 3/4 serwerów czyli RolePlay 

[] Możliwość założenia kreatywnej firmy/organizacji (NIE AKCEPTUJEMY BOJÓWEK)

[]  Frakcje 16+ (u nas na serwerze nie spotkasz 10 letnie piszczałki w frakcji)

[]  Whitelist - TYMCZASOWO - OFF (jak będzie troche stałych osób to Whitelist ON)
Chodzi nam o zbudowaniu jak najlepszego serwera z najlepszym community i najlepszym RolePlayem cała administracja będzie starać się reagować na każde przewinienie
DISCORD -https://discord.gg/Unzyfq3mWX

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Bardzo dobry serwer! Grałem na nim nie znalazłem żadnego błędu. Mam nadzieje że serwer się jeszcze bardziej rozrośnie. Powodzenia!

Rekomendowane odpowiedzi