Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 6
- Wyświetleń 13.4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam serdecznie,
Temat gta online jest dla mnie nowy z racji faktu, iż dopiero co zakupiłem konto by w wolnej chwili troszkę 'popykać' dla relaksu.
Mam proste 2 pytania.
1) Zakupiłem kilka pojazdów m.in hydre, wywrotke i te pojazdy są gdzieś w przechowalni, nie mam bladego pojęcia gdzie to jest, prosiłbym o instrukcję
2) Typek od którego zakupiłem konto steam podał mi dane do steamu, do konta na social już nie i nie mam z nim kontaktu (brak słów). Wszystko wprawdzie śmiga pięknie ale nie mogę zmienic na socialu danych do tamtego konta ani nawet durnego nicku, są jakieś sposoby by to zmienić, jeśli z gościem nie mogę nawiązać kontaktu? Dopóki przelew nie doszedł to widomości były odpisywane co godzinę, jak tylko przelew zaksiegował - zapadł się pod ziemie :]
Dzięki z góry za pomoc
Pozdrawiam