Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Gta się freezuje przy włączaniu oraz przechodzeniu między interiorem a sesją

Opublikowano
comment_66389

Witam, kiedy odpalam grę w intrze na zazwyczaj 3 gwiazdce zawiesza mi się gra do momentu aż nie zrobię alt tab, wtedy już jako tako działa ale w samej grze często jak wychodzę z jakiegoś budynku (bądź do niego wchodzę) problem się powtarza. Problem zaczął występować gdzieś 2 miesiące temu kiedy to po wejściu do gry na moich normalnych ustawieniach gra się instant crashowała przez co musiałem je zmniejszyć na minimum. Dziś po aktualizacji chciałem zwiększyć ustawienia na takie jak miałem przed problemem ale gra mi się zacina jeszcze częściej (przynajmniej już nie crashuje). 

Mój komputer:

-gtx 1660 ti

-ryzen 5 1600x

-16gb ram ddr4 2666mhz

gra znajduję się na ssd

Ktoś miał podobnie i ma na to rozwiązanie, uprzedzam jeszcze, że wolałbym uniknąć reinstalla gry

Proszę o pomoc, z góry dzięki

• Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

No posts to show