Jump to content

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Posted
comment_16483

Siemka, mam problem, czasami jak chcę sprowadzić pojazd  (naciskając klawisz m >> mobilne centrum operacyjne >> "sprowadź pojazd osobisty") to wyświetla mi się informacja że "Nie przechowujesz żadnego pojazdu osobistego" :(.

O co tu chodzi :D ? Jak zaparkuje pojazd osobisty w bunkrze to także nie mogę go wezwać przez tą opcję :(.

• Replies 1
  • Views 5k
  • Created
  • Last Reply

Featured Replies

comment_16496

Żeby zamówić przez to menu musisz mieć jako moduł 3 przechowalnie pojazdów osobistych. A bunkier tam tylko trzyma pojazd dopóki nie wyjedziesz lub nie wyjdziesz z sesji... Jeśli chcesz zamówić pojazd to przez M > Pojazd