Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_917

Witam.

Gdy zaktualizowałem gta poprzez steam  i chcę włączyć gta online wyskakuje mi to co jest widoczne na załączonym screenie. Dzieje się tak cały czas kiedy chcę dołączyć do online. Dodam jeszcze, że

kiedy kliknę kontynuuj  to włącza mi singla od początku resetuje wszystkie postępy w trybie fabularnym.

Bez tytułDSADSA.png

Edytowane przez FordHan

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Spróbuj kilka kroków: Re-Instalacja Frework 3.5 Re-Instalacja Microsoft Visual C++2008 SP1 Re-Instalacja DirectX Wpisz w wyszukiwarce(Lewy dolny róg) dodaj lub usuń programy weź Gt

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_979

Spróbuj kilka kroków:

Re-Instalacja Frework 3.5

Re-Instalacja Microsoft Visual C++2008 SP1

Re-Instalacja DirectX

Wpisz w wyszukiwarce(Lewy dolny róg) dodaj lub usuń programy weź Gta V i Naprawa.Wtedy powinno ci się wszystko uregulować :).