Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 3
- Wyświetleń 1,5 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
T0m1 1 odpowiedź
-
Gauntlas1993 1 odpowiedź
-
Rouko 1 odpowiedź
Popularne dni
Popularne posty
-
Fajnie się zapowiada naprawdę projekt, a jeżeli chodzi o w4ren-a nigdy nie zawiodłem się na projektach prowadzonych przez niego.
-
🤔 Pomysły zapowiadają się innowacyjnie może coś ciekawego jest w tym serwerze.
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam wszystkich!
Jedni mnie znają, inni nie ale postaram się to naprawić i zachęcić was do gry na naszym projekcie. Aktualnie jesteśmy na mocno wstępnym etapie projektu ale kilka rzeczy mogę wam zdradzić. Serwer nie będzie jak każdy inny czyli kopiuj wklej paczka i niech się dzieje, Ci którzy mnie kojarzą wiedzą że zawsze staram się dołożyć do serwerów "to coś" żeby ludzie chętniej się zbierali do wspólnej zabawy. Nie chce wam obiecywać za dużo, autorskich skryptów, innowacyjnych menu itp. bo na takie zabiegi pewnie nie będziemy mogli sobie pozwolić w początkowej fazie projektu, ale wprowadzimy dużo zmian w samej rozgrywce jak i dużo aktywności dla graczy.
"Project IVA" - Skąd nazwa? Nazwa wzięła się od słowa "InnoVAtion" czyli innowacje, celujemy w nowe bądź odświeżone autorskie rozwiązania różnych spraw. Nie koniecznie chcemy wymuszać interakcje między graczami ale chcemy dać wam świeżą rozgrywkę.
Co więcej mogę zdradzić, oto kilka z naszych pomysłów :
Link do discorda : https://discord.gg/FkDqEtWZhh
O wszelkich nowych pomysłach będziemy informowali was na naszym discordzie. W sekcji "INFORMACJE" kanał "ogłoszenia" znajdą się również pytania czy ankiety odnośnie spraw serwerowych, serwer bez graczy jest niczym więc szanujemy waszą opinie na różne tematy dlatego o większe bądź mniejsze zmiany będziemy pytać na bieżąco. Jeśli chociaż trochę Cię zaciekawiłem daj nam szansę i dołącz do naszej społeczności. Pamiętaj to ty budujesz ten serwer!