Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_18829

Witam mam pytanie tylko się pytam nie zamierzam modować gta5 online ja osobiście ale kiedyś mój kolega jakiś 1 miesiąc temu zmodował gta5 online dodał sobie lvl i $ ponad  176mil i 200lvl modował o godzinie 24 nie przesadzał w sesji ponieważ modował w sesji 1 osobowej i sprawdzał czy nikt nie dołączył zajęło mu to jakieś 2 min po tym wyłączył gta usuną moda wszystkie pliki i odpalił gta nadal miał rp i $ i z tego narodziło się moje pytanie tylko tak szczerze jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana jeżeli nikt nas nie zgłosił za moding a gramy normalnie tylko tyle że sobie dodaliśmy raz rp i kase po 2 czy można zarobić bana jeżeli moder w sesji rzuca workami pieniędzy w nas i my dostajemy od niego kasę nie modując sami.

Zainteresował mnie ten temat od dawna ponieważ  jakieś 2 dni temu dostałem bana nie wiem za co nie wiem do kiedy to mój pierwszy ban w życiu po prostu grałem nowy tryb masowy skok na punkty w nowej ekipie ze znajomymi po zakończeniu jak zawsze oczywiście wczytywanie gta online po 5 min wczytywania pokazało się uwaga dostałeś bana nie możesz dołączyć do gta5 online twoja postać zostanie zresetowana miałem tam 3mil na koncie i 98 poziom  i się bardzo zdziwiłem bo nigdy w życiu nie czitowałem w gta nie obrażałem nawet nie strzelałem się z graczami na publicznych sesjach tylko ekip owych.

Co o tym sądzicie??????????????????

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 28,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_19348

hi

jak ktos ma ochote troszke po-latac online i zobaczyc ciekawe rozwiazania w kwestii modow to zapraszam

Tworzymy mody i sporo naszych rozwiazan nie jest znanych z uwagi na to jestesmy nie wykrywalni

Opublikowano
  • Autor
comment_19353
3 godziny temu, d1ck-cheese napisał:

hi

jak ktos ma ochote troszke po-latac online i zobaczyc ciekawe rozwiazania w kwestii modow to zapraszam

Tworzymy mody i sporo naszych rozwiazan nie jest znanych z uwagi na to jestesmy nie wykrywalni

Jak dołączyć co trzeba  zrobić ile kasy i czy to modowanie na sesji 

Opublikowano
comment_19356

masz Discord?

Jak nie masz to zostaw (PM) swoj nick z Social Club to cie znajde, wysle friend invite i moze uda sie pograc dzis czy jutro po poludniu 

Opublikowano
  • Autor
comment_19357
6 minut temu, d1ck-cheese napisał:

masz Discord?

Jak nie masz to zostaw (PM) swoj nick z Social Club to cie znajde, wysle friend invite i moze uda sie pograc dzis czy jutro po poludniu 

discorda mogę ściągnąć ale jeszcze cały tydzień mam bana nie wiem za co więc prosił bym abyś poczekał mogę discorda podać i social club podać nawet teraz z góry dziękuję.

Ile i czy wo gule to coś kosztuję ???

Edytowane przez Dawid1209

Opublikowano
  • Autor
comment_19359
10 minut temu, d1ck-cheese napisał:

masz Discord?

discord nazwa                                   dawidx2

a social club podam potem