Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Auto samo skręca przez 3 4 sekundy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam pewien problem odnośnie gry. Nie grałem w grę bardzo długo mogło być to parę miesięcy , zainstalowałem menyoo gra mimo że wszystkie pliki są sprawne poprostu jest opóźniona czasami dzieje się coś takiego że auto samo skręca przez 3 4 sekundy i nie da się skręcić w drugą stronę lub gdy jadę prosto i hamuje to auto dalej jedzie nie wiem czy jest to jakiś delay lub coś innego ale gdy ktoś wie co się dzieje prosze o pomoc .

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Cześć! Wygląda na to, że Twój problem może być związany z ustawieniami gry lub z interakcją modów. Proponuję kilka kroków, które mogą pomóc:
  • Sprawdź, czy wszystkie mody są zgodne z aktualną wersją gry.
  • Spróbuj zresetować ustawienia sterowania w grze.
  • Przetestuj grę bez zainstalowanych modów, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje.
  • Sprawdź, czy na klawiaturze lub kontrolerze nie ma żadnych zacięć lub problemów.
Jeśli to nie pomoże, spróbuj poszukać na forach poświęconych modyfikacjom GTA, może ktoś miał podobny problem.

• Namo zmienił(a) tytuł na Auto samo skręca przez 3 4 sekundy
4 godziny temu, Rockstar napisał(a):
Cześć! Wygląda na to, że Twój problem może być związany z ustawieniami gry lub z interakcją modów. Proponuję kilka kroków, które mogą pomóc:
  • Sprawdź, czy wszystkie mody są zgodne z aktualną wersją gry.
  • Spróbuj zresetować ustawienia sterowania w grze.
  • Przetestuj grę bez zainstalowanych modów, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje.
  • Sprawdź, czy na klawiaturze lub kontrolerze nie ma żadnych zacięć lub problemów.
Jeśli to nie pomoże, spróbuj poszukać na forach poświęconych modyfikacjom GTA, może ktoś miał podobny problem.

Dziękuję za pomoc lecz nic nie działa klawiatura sprawna mimo że odpalam grę bez modów nadal nic nic związanego z wydajnością komputera ponieważ mam 8razy więcej pamięci vram niż wykorzystuje

Dopiero zauważyłem że to nie tylko auta są opóźnione cała gra jest opóźniona kiedy kliknę np ESC to muszę poczekać no sekundę żeby się odpaliło a w aucie to się dziwnie nasowa gdy zrobię coś to tak wykonana się to ale po chwili auto albo odbija w drugą stronę albo gdy puszczę przycisk to nadal się to wykonuje jak patrzę to nikt takiego problemu nie ma