Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_86584

logo.png

Cześć!

Jesteśmy na etapie tworzenia od podstaw serwera FiveM RolePlay. Chcemy, by nasz serwer zbudowany został na autentycznej społeczności chętnej do odgrywania fabuły, a nie grindowania – dlatego nie interesują nas komercyjne rozwiązania, lootboxy czy pay-to-win. Liczy się pasja, kreatywność i wspólne budowanie świata.

Geneza projektu
Ten serwer powstał z potrzeby miejsca, w którym mógłbym pograć... po prostu, nie gryząc się z tym nowoczesnym nastawieniem na upychanie jak największej ilości skryptów/cudów i innych tego typu rzeczy na serwerach RP – miejsca, gdzie najważniejsza jest współpraca, kreatywność i autentyczne emocje podczas gry. Zauważyłem, że coraz więcej serwerów stawia na monetyzację i statystyki, tracąc z oczu to, co najważniejsze w tym typie rozgrywki – ludzi i ich pomysły. Chcę stworzyć przestrzeń, w której każdy ma realny wpływ na rozwój świata, a jego głos jest słyszany.

Do kogo kieruję to ogłoszenie?
Poszukuję osób, które chcą aktywnie współtworzyć i współorganizować serwer od podstaw. Jeśli masz doświadczenie w moderacji, prowadzeniu frakcji, organizacji scenariuszy, zarządzaniu społecznością lub po prostu chcesz zaangażować się w rozwój serwera – ten projekt jest dla Ciebie!
Nie musisz mieć doświadczenia w administracji – liczy się chęć nauki, zaangażowanie, kreatywność i otwartość na nowe wyzwania.

Co oferuję?

• Realny wpływ na rozwój serwera – możesz być współtwórcą, współorganizatorem, prowadzić frakcje, biznesy lub scenariusze.

• Przejrzyste zasady, brak toksyczności, otwartość na pomysły – każdy głos jest ważny, każda idea ma szansę na realizację.

• Serwer tworzony z pasji – liczy się jakość, nie ilość. Nie gonimy za statystykami, tylko za dobrą zabawą i klimatem.

• Wsparcie dla nowych osób – pomagamy (jako społeczność) w nauce i rozwoju, nawet jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z RP lub administracją.

• Zero przymusu finansowego – serwer będzie utrzymywany przeze mnie, nie wymaga żadnego wkładu od współtwórców. Jedyną formą wsparcia będą dobrowolne dotacje – nie mające wpływu na rozgrywkę.

Dlaczego to robię?
Chcę stworzyć serwer, gdzie liczy się człowiek i jego pomysły, a nie portfel. Marzy mi się społeczność, która razem pisze historię, wspiera się i inspiruje - tutaj nawiązuje do moich początków z serwerami RP (kilka lat wstecz) gdzie nie było mowy o systemach automatycznej monetyzacji, a większość serwerów powstawała z grona znajomych z tą samą RP-zajawką. To miejsce, w którym każdy może znaleźć swoją rolę – czy to jako organizator, moderator, scenarzysta czy lider frakcji. Wierzę, że razem możemy zbudować coś wyjątkowego, bez presji, bez toksyczności, z szacunkiem dla każdego.

Jak dołączyć?
Discord: https://discord.gg/qXvYMW4E2q
Przedstaw się w kanale powitalnym, napisz do mnie na DM ( vexter__ - nick na Discord), daj znać czego szukasz w projekcie oraz jakie masz doświadczenie lub pomysły!
Czekam na Ciebie 😇!

• Wyświetleń 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Brak postów do wyświetlenia