Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 2
- Wyświetleń 8,7 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Repol cs.money 1 odpowiedź
-
Zekez9 1 odpowiedź
Popularne dni
Popularne posty
-
Cześć Też się z tym męczyłem. Dziś w necie znalazłem rozwiązanie. Wystarczyło zmienić język gry na angielski Z support.rockstargames.com: Po zaktualizowaniu GTAV do najnowszej wersji, otwór
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Cześć, więc mam problem z ukończeniem napadu. otóż gdy chce zrobić kolejne przygotowanie cały czas wyskakuje mi błąd " Nie udało się ściągnąć akcji. Spróbuj ponownie " . Wydaje mi się że nie jest to wina mojego internetu , ponieważ jest dość dobry , poza tym mogę dołączać do innych akcji tylko nie mogę zrobić swojej. Wcześniej wszystko było normalnie , a problem pojawia się od jakiegoś miesiąca :/. Bardzo proszę o pomoc .
oc.