Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_42014

WItam, kilka dni temu zacząłem grać na serwerach rp bez white-list I uznałem że może bym poszedł na jakiś dobry serwer z white-list.  

Czy moglibyście mi polecić jakieś dobre I całkiem rozbudowane serwery  rp na FiveM?

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 124 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 lata później...
Opublikowano
comment_74472
W dniu 2.08.2018 o 17:15, FoiXed napisał(a):

WItam, kilka dni temu zacząłem grać na serwerach rp bez white-list I uznałem że może bym poszedł na jakiś dobry serwer z white-list.  

Czy moglibyście mi polecić jakieś dobre I całkiem rozbudowane serwery  rp na FiveM?

https://discord.gg/WxDhMw34Pd Adventure WL-Off

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_74854

Jeśli szukasz fajnego serwera który będzie nastawiony bardziej na role play niż na grindowanie kaski na super fury to polecam poczekać na start X-Rolplay zapowiada się fajny serwer plus prowadzi to fajna i miła administracja która ma duże pojęcie i ciekawą wizję serwera. Serwer dopiero powstaje więc są dodawane skrypty i podstawowe rzeczy ale już od początku fajnie by było uzbierać osoby chętne na grę na serwie gdy już wystartuje bo nie ukrywamy teraz ciężko jest się wybić serwerom. Serwer będzie wl-on od 16 lat. Zachęcam do zdawania