Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_45790

W imieniu administracji nowego serwera Five M zapraszam was wszystkich na nowo otwarty serwer JustRP ! Cały serwer był od dość dawna , ale teraz doszło do wielkich renowacji i odnowienia i naprawienia każdego skryptu . Na naszym serwerze macie do wyboru możliwość pracy jako Policjant , Medyk  , Mechanik , Car Diler oraz parę prac dorywczych. Serwer cały czas się rozwija i dodajemy nowe skrypty . Życie na serwerze ubarwiamy licznymi eventami i licznymi sytuacjami na całej mapie. Jeszcze raz zapraszam was wszystkich na serwer JustRP abyście przetestowali i może dalej zostali na naszym serwerze !!

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Serwer to dno. Administracja zachowuje się jak dzieci. Wjechałem w typa samochodem, nie miał mnie czym gonić więc zachował się jak bóg i dał bana... Miastem rządzi mafia policyjna, sami kadeci i polic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_51888

Serwer to dno. Administracja zachowuje się jak dzieci. Wjechałem w typa samochodem, nie miał mnie czym gonić więc zachował się jak bóg i dał bana... Miastem rządzi mafia policyjna, sami kadeci i policjanci. Nie można się wczuć w grę bo musi wyjść zawsze na zdanie policji. Ogólnie kicha. Wieczne lagi i restarty serwera mimo, że w podpisie serwera jest informacja o braku lagów ? (ściema)

Wiecznie brak medyków. Czas by wrócić na respa 20 minut... Nie można kraść samochodów lokalsom bo mają pozamykane drzwi. Ogólnie jak widać jest to miasto policyjne i tylko policjanci mają się tam dobrze bawić. HWDP

Edytowane przez Bardock