Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_46748

Siema mam problem w gta 5 i nwm jak go rozwiązać. Otuż jak wciskam tab żeby wybrać broń to nie ma moich snajperek mam je tylko na mijsach ale w freemode nie mam ich jak by wyparowały (mam kupione nawet na maxa ulepszone itp) jest to jakiś bug ? wie ktoś jak to może naprawić ?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Jesli masz kupiony schowek na bron w ktorejkolwiek placowce, i ustawiony masz customowy ekwipunek to we free roamie nie beda widoczne. Najprostsze rozwiazanie, M, ekwipunek i gdzies w tym menu jest op

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_46749

Jesli masz kupiony schowek na bron w ktorejkolwiek placowce, i ustawiony masz customowy ekwipunek to we free roamie nie beda widoczne. Najprostsze rozwiazanie, M, ekwipunek i gdzies w tym menu jest opcja zeby wylaczyc customowy eq na bron. Jesli to nie pomoze napisz w odpowiedzi to pomyslimy dalej co z tym zrobic.

Opublikowano
  • Autor
comment_46750
54 minuty temu, xPadreV napisał:

Jesli masz kupiony schowek na bron w ktorejkolwiek placowce, i ustawiony masz customowy ekwipunek to we free roamie nie beda widoczne. Najprostsze rozwiazanie, M, ekwipunek i gdzies w tym menu jest opcja zeby wylaczyc customowy eq na bron. Jesli to nie pomoze napisz w odpowiedzi to pomyslimy dalej co z tym zrobic.

Oki sprawdzę zaraz bo musialem zrestartować ^^