Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 1
- Wyświetleń 3,2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Matixen 1 odpowiedź
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witajcie!
Poszukuje na nowo powstający projekt serwera RolePlay dobrej zgranej paczki osób, którzy mają pomysły i chęć pracy.
Oczywiście na samym początku szukam współwłaściciela, który pomoże mi finansowo utrzymywać serwer.
Nie chcę osoby, która ma 15/16 lat na współwłaścielu, więc jeśli niestety tyle masz i chciałeś apelować na taką posadę to nie licz na to, są mniejsze posady na które możesz startować i jak najbardziej zalecam.
Prócz współwłaściciela poszkuję również:
Developerów, którzy pomogą mi skryptowo postawić cały serwer.
Grafików, którzy będą wykonywać zlecenia pod serwer, np wykonać logo, czy pod forum jakieś dodatki wykonać itp - oczywiście sam również potrafię przygotować sobie grafikę, lecz fajnie będzie jak będę miał osoby do pomocy.
Moderatorów, lecz tutaj na początku stawiam bardzo mały nacisk.
Jeżeli chcecie uzyskać jakieś informacje o mnie, czy o serwerze, to zgłoście się na discord i napewno pogadamy bądź popiszemy na PW.
Jeśli chcesz wziąć udział w nowym projekcie zgłoś się do mnie najlepiej na discordzie, ponieważ wątpie że większość z Was będzie chciało się kontaktować poprzez np email.
Mój nick discord: Matixen#6810