Skocz do zawartości
  • Widget Title

    Transmisja live z GTA Online na kanale namopsx jest teraz offline
  • Załóż konto na GTA Forum

    Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry.

Rekomendowany post

Witam graczy, mam problem z ustawieniem GTA V. Kiedyś tego problemu nie było a teraz gra rwie się co kilka sekund. Kombinuje na wszystkie sposoby, zmieniam ustawienia szczegółów grafiki, mimo wszystko potrafi rwać. Tydzień temu na multi, teraz także na single. Robiłem reinstal, gra siedzi na dysku SSD, żadnej poprawy nie ma czy było na HDD czy SSD. Jeśli chodzi o konfigurację komputera to tak:

I5 7600k 3,8Ghz

Gigabyte GTX 1060 6GB

HyperX Fury 8GB 2133 Mhz

Płyta główna Gigabyte B150M-D3H

SanDisk SSD PLUS 240GB

WD10EZEX 1TB

Podczas grania na ustawieniach średnie/wysokie mam 41/56 Fps. Czytam na różych forach że ludzie mają o połowę gorsze podzespoły a grają na wysokich ustawieniach przy luźnych 60 Fps. Na MSI Afterburner pokazuje zużycie procesora w 75%, a grafiki w grze 2,4 GB. Co robię źle? Internet o stałej prędkości 60Mb/s Wysyłanie 25 Mb/s

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 0
  • Utworzono
  • Ostatnia odpowiedź

Najwięcej napisali

Popularny w dniach

Najwięcej napisali

Popularny w dniach

Dołącz do dyskusji

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeżeli masz konto, zaloguj się aby pisać ze swojego konta.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia wypowiedź została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważna informacja

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności GTA Forum