Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

GTX 1080 porównanie ze starszymi modelami

Opublikowano
comment_539

Wyniki w 3D Marku niekoniecznie muszą mieć przełożenie na wydajność w grach, ale może dawać pewne pojęcie o potędze zastosowanego układu.

By wykresy były czytelne – zastosowano karty w wersjach referencyjnych, bazowe ustawienia w teście oraz nie zaprezentowano wyników układów SLI/CF.

NVIDIA-GeForce-GTX-1080-3DMark-Performan

Wyniki robią wrażenie – progres jest naprawdę znaczny.

Poniżej jeszcze 2 screen’y wyników, dla chcących poznać ciut więcej szczegółów.

NVIDIA-GeForce-GTX-1080-FireStrike.jpg?rNVIDIA-GeForce-GTX-1080-FireStrike-Ultra

Wpis opracowany na podstawie http://videocardz.com/ 

Mam nadzieje ze pomogłem tym tematem juz nie długo porównanie GTX 980ti vs 1080

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
comment_1405

Ja też wiem co mówię :) W swoim życiu miałem po 4 karty graficzne od nvidia i od amd. I wiem jaka jest różnica między sterownikami od nvidia i amd, i niestety amd siada na całej linii. I nie jestem żadnym "fanbojem" tylko wyrażam swoje zdanie z własnego doświadczenia :)

Opublikowano
comment_1407

Dd nvidia miałem gtx 580 dopóki się skończyło wsparcie dla tego modelu, gtx 670 4gb, gtx 760 2gb i gtx 780 3gb wszystkie z chłodzeniem od gigabyte.

Od amd to r9 270 msi, hd7970, r9 280 i r9 290 od gigabyte. Z tych kart najlepsza była r9 290 ale niestety ciągłe błędy i wysypywanie się sterowników musiałem zmienić na gtx i jest bajka. Każdy nowy sterownik dla mnie jest coraz lepszy.

Opublikowano
comment_1408
46 minut temu, Macias napisał:

Dd nvidia miałem gtx 580 dopóki się skończyło wsparcie dla tego modelu, gtx 670 4gb, gtx 760 2gb i gtx 780 3gb wszystkie z chłodzeniem od gigabyte.

Od amd to r9 270 msi, hd7970, r9 280 i r9 290 od gigabyte. Z tych kart najlepsza była r9 290 ale niestety ciągłe błędy i wysypywanie się sterowników musiałem zmienić na gtx i jest bajka. Każdy nowy sterownik dla mnie jest coraz lepszy.

Zgadzam się też kiedyś miałem starego radeona ale przesiadłem się na Nvidie najpierw GTX 750 a teraz mam GTX 970 i jest też bajka nie polecam AMD 

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)