Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_54379

Witam,

ostatnio kupiłem sobie klub nocy i z tego co wcześniej czytałem to powinienem mieć w biurze schowek na broń.

Ja w swoim biurze mam tylko sejf. Czy to zależy jaki klub nocny się kupiło i albo ten schowek będzie albo nie?

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_54381

Tzn. w biurze ale klubu nocnego mam tylko sejf. Jak próbuję odnowić ten klub to wogóle nie mam opcji schowka na broń a gdzieś wyczytałem że schowek jest od razu z zakupieniem klubu.

Jak to w końcu jest?

Opublikowano
  • Autor
comment_54403

Tak, właśnie nie mam takiej opcji. Nie przypominam sobie żeby była przy zakupie klubu a teraz jak chcę odnowić to też nie mam czegoś takiego.

Opublikowano
comment_54405

No tak faktycznie w klubie nie ma jest tylko sejf na utarg klubu.

Jest na pewno w biurze , kasynie, bazie, bunkrze i klubie motocyklowym. No i w mobilnych centrach też jest .

Najlepszy to w bazie bo uzupełniasz amunicję gratis.

Opublikowano
  • Autor
comment_54406

W takim razie albo coś źle zrozumiałem bądź te informacje które czytałem były niesprawdzone.

Dzięki za objaśnienie mi tego.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
comment_54620

Sprawdzę to przy najbliższej okazji, czyli zapewne jutro.

Jest to oznaczone na minimapie? Bo ja nic takiego napewno nie mam.

Opublikowano
  • Autor
comment_54632

Właśnie sprawdziłem i nie mam schowka na broń w klubie nocnym.

Jest taka wnęka czy jak to nazwać na minimapie ale jak podejdę to nic tam nie mogę zrobić, naciskam E i nic się nie dzieje.

Opublikowano
  • Autor
comment_54638

Właśnie nie mam żadnych ulepszeń. Czyli wystarczy kupić jakieś ulepszenie i schowek będzie aktywny?

Czy musi to być pełen pakiet ulepszeń?

Opublikowano
comment_54668

Nie pamiętam już jak to było. Ale jak jest ochrona to i powinien być schowek.

Zacznij od najtańszego ulepszenia, a w końcu i tak ulepszysz całkowicie. 

W końcu to biznes 

Opublikowano
  • Autor
comment_54691

Dobra dzięki za info. Jak się dorobię to kupię ulepszenie ochrony i zobaczę czy jest.

Tak masz rację ostatecznie i tak wszystko ulepszę.