Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_11842

Cześć wczoraj wróciłam do domu ok 20:00 po wyjeżdzie i to jest nowe konto niedawno kupione zrobiłam nową postać wbiłam tam 9lvl i 125tyś$ legalnie na ich mapach wiekszość grałam na adwersarza ich. I dostałam blokade na 30 dni i reset postaci?? Za co żadnych czitów,glitchów,kasy od cziterów i nie wiem czy to nie przez ping albo crashe gta 5? jak myślicie i nie wiem gdzie w tej sprawie mogę się odezwać, czy da się skrócić bana nie chce mi się czekać do 24.03.2017. Pomożecie??

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 20.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Prędzej ban minie zanim oni to rozpatrzą. Tak działa właśnie anty-cheat od R*. Odpaleni latają po sesji a Jebany Rockstar kasuje postępy dziewczynie która gra uczciwie.

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_11845
2 minuty temu, AAnaniX napisał:

dostałam blokade na 30 dni i reset postaci?

Tak, resetują postępy przy blokadzie na 30 dni.

3 minuty temu, AAnaniX napisał:

nie wiem gdzie w tej sprawie mogę się odezwać

Jedyne wyjście to zgłoszenie do Rockstar Support. Po zgłoszeniu odpisze Ci automat a requet zostanie zamknięty, to nie oznacza, że nikt nie sprawdzi  Twojej wiadomości. Prędzej ten ban minie niż obsługa R* przeczyta Twoją wiadomość. Niestety, tak już jest R* rozdaje niesłuszne bany

7 minut temu, AAnaniX napisał:

czy da się skrócić bana

.Kup sobie zapasowe konto.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_11847
13 minut temu, Namo napisał:

Tak, resetują postępy przy blokadzie na 30 dni.

Jedyne wyjście to zgłoszenie do Rockstar Support. Po zgłoszeniu odpisze Ci automat a requet zostanie zamknięty, to nie oznacza, że nikt nie sprawdzi  Twojej wiadomości. Prędzej ten ban minie niż obsługa R* przeczyta Twoją wiadomość. Niestety, tak już jest R* rozdaje niesłuszne bany

.Kup sobie zapasowe konto.

nie będe kupowac 3 konta na 2 innych też niesłuszny ban woot???

Opublikowano
comment_11853
7 minut temu, Maciek napisał:

może odbanują

Prędzej ban minie zanim oni to rozpatrzą.

10 minut temu, AAnaniX napisał:

kiedy to wprowadzili

Tak działa właśnie anty-cheat od R*. Odpaleni latają po sesji a Jebany Rockstar kasuje postępy dziewczynie która gra uczciwie.

rockstar anty-cheat.png

Opublikowano
comment_11859
7 minut temu, AAnaniX napisał:

kupiłam klucz do gta 5 na g2a?

Musisz założyć nowe konto na Socialcub i wpisać klucz tutaj. Usuwasz potem plik autosignin.dat z ... \Documents\Rockstar Games\Social Club\Profiles i logujesz się na nowe konto. W folderze ...\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles będziesz miała wtedy dwa foldery. Przenieś pliki pc_settings, SGTA50000, SGTA50015 do nowego folderu żebyś nie musiała robić prologu jeszcze raz.

Opublikowano
  • Autor
comment_11861
20 minut temu, Namo napisał:

Musisz założyć nowe konto na Socialcub i wpisać klucz tutaj. Usuwasz potem plik autosignin.dat z ... \Documents\Rockstar Games\Social Club\Profiles i logujesz się na nowe konto. W folderze ...\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles będziesz miała wtedy dwa foldery. Przenieś pliki pc_settings, SGTA50000, SGTA50015 do nowego folderu żebyś nie musiała robić prologu jeszcze raz.

ale chodzi mi o to że na tym koncie co mam bana i czy  to wina że kupilam gta 5? na g2a :D

Opublikowano
comment_11881
Przed chwilą, Heheszka napisał:

i mnie przepraszałeś jak się myliłeś

W swoim życiu przepraszałem tylko jedną osobę i na pewno nie byłeś nim Ty.

1 minutę temu, Heheszka napisał:

Naucz się kultury

Za późno :D

1 minutę temu, Heheszka napisał:

ale na afku nie widziała przecież że ktoś jej dropił,

Ale widziałaby że ma więcej kasy niż powinna mieć.

Po raz drugi udowadniasz że jesteś debilem.

Opublikowano
comment_11892
11 godzin temu, Heheszka napisał:

gdyby tak było to by 90% graczy miała bana

Trochę przesadziłeś ale faktem jest, że w okresie międzyświątecznym R* zbanował 800 000 graczy, w większości tych nie winnych. Dzięki temu GTA V jest TOP-1 sprzedaży gier w UK.

po finale Pacifica robią to wpłacają hajsy do banku

Kasa z napadów od razu jest w banku.

Powód musi być inny.

Pewnie tak, ale za dużo dociera do mnie przypadków banowania niewinnych graczy żeby iść za twoim tokiem myślenia.