Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_11842

Cześć wczoraj wróciłam do domu ok 20:00 po wyjeżdzie i to jest nowe konto niedawno kupione zrobiłam nową postać wbiłam tam 9lvl i 125tyś$ legalnie na ich mapach wiekszość grałam na adwersarza ich. I dostałam blokade na 30 dni i reset postaci?? Za co żadnych czitów,glitchów,kasy od cziterów i nie wiem czy to nie przez ping albo crashe gta 5? jak myślicie i nie wiem gdzie w tej sprawie mogę się odezwać, czy da się skrócić bana nie chce mi się czekać do 24.03.2017. Pomożecie??

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 21,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Prędzej ban minie zanim oni to rozpatrzą. Tak działa właśnie anty-cheat od R*. Odpaleni latają po sesji a Jebany Rockstar kasuje postępy dziewczynie która gra uczciwie.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_11893
11 godzin temu, Heheszka napisał:

Jak widzisz Norbiol dostał bana a hajsu nie wpłaca.

Anty-cheat R* jest tak zjebany, że otrzymywanie banów to totolotek. Kiedyś leciały bany za korzystanie z OBS, Teamspeak lub innego oprogramowania z nakładką na grę. 

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_11897
13 godzin temu, Heheszka napisał:

Debilem na razie to Ty jesteś, bo nie dopuszczasz myśli, że ktoś może tego nie zauważyć, szczególnie nowy gracz z 9 levelem. Skończ te personalne wycieczki i skupmy się na wątku...

kasy od nikogo nie dostałam byłam sama na sesji i nie wiem jaki to powodu a chce się dowiedzieć żeby kolejnego bana nie dostac

Opublikowano
comment_11898
4 minuty temu, AAnaniX napisał:

chce się dowiedzieć

Nigdy się nie dowiesz, nawet R* Support nie udzieli ci tej odpowiedzi. Bawiąc się w GTA Online musisz być przygotowana na

5 minut temu, AAnaniX napisał:

kolejnego bana

tak po prostu. Firma obsługująca najlepszą grę stulecia niestety takie ma metody, zasady i sposoby, tego nie ogarniesz.

Opublikowano
comment_11899

I tu pies pogrzebany. Wczoraj grałem sobie ( woziłem paczki żebt mieć kaske w biurze) ale teraz boje sie sprzedać żeby nie złapać banana. Toto loto. Na sesji na której sprzedawaliśmy towar prawdopodobnie był hakier, mogło to mieć jakiś związek ? A wuj z tym złapie nie złapie, fajna rozrywka tylko szkoda że za pierdolonych rusków czy innych frajerów konto traci niewinna osoba (angry)

Opublikowano
comment_11900
1 minutę temu, Norbiol napisał:

teraz boje sie sprzedać żeby nie złapać banana

Na forum z supportem od moich haxów często pojawiało się info żeby nie sprzedawać nawet legalnie kupionych swoich pojazdów bo lecą za to bany. Ostatnio robiłem porządek w garażach, sprzedałem tylko 2 bo się obsrałem.

Opublikowano
  • Autor
comment_11919

Teraz będę ciągle grała sama na sesji zdaję mi się to że przez hakerów na mojej sesji bo widziałam że ludzie pisali że jest haker więc no.