Skocz do zawartości

Recommended Posts

nygus    3

Witam mam problem z fps'ami pomimo tego iż mój sprzęt nie jest "chyba" aż tak słaby, zaznaczam "chyba" ponieważ nie znam się za bardzo na tym więc postanowiłem napisać u was może akurat ktoś mi pomoże bo być może mam zablokowaną jakąś opcje :) Dodam też że gdy zmieniam grafike z średnich detalów na wysokie to różnica w fpsach jest nieznaczna z 55 na średnich znika raptem 2 fps gdy ustawie na wysokie więc to mnie najbardziej zastanawia dlaczego nawet gdy mam ustawione "WSZYSTKO" na low to nie mogę osiągnąć tych 60 klatek tylko skacze pomiędzy 45-55 niezależnie praktycznie od ustawień.

oto mój sprzęt (laptop) :

Procesor: Intel Core i5-6200U 2.3GHz with Turbo Boost up to 2.8GHz

Karta: NVIDIA GeForce GTX 950M with 4 GB Dedicated VRAM

Ram: 8GB

Dysk : 1TB

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
krawiec225    4

Podpinam się pod post bi mam taki sam problem tylko specyfikacja techniczna jest inna a mianowicie : Intel core i5 4690k
Gtx 970 4gb
8gb ram
GTA jest na dysku ssd 250 GB goodram


Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz


  • Podobna zawartość

    • Przez Arbuzik4
      Tak jak w temacie szukam ludzi do wspólnego grania. mam 71 lvl 16 lat. Jeżeli ktoś jest chętny to dodajcie na sc ..Negan..1
    • Przez WolakXD
      Siema , 
      Mam chęc pogrania w GTA online ,
      jest problem bo gdy wciśne przycisk home , wejde w ustawienia i tam w sieć,
      to pisze mi UPD czy tam NAT  jest zablokowane
      Mam internet z VEctry więc nie da się grzebać w ustawieniach routera
      Chodzi tu chyba o przekierowanie portów ale nwm jak to zrobić i czy to to
      Prosze o pomoc 
      Pozdrawiam!
×