Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 17
- Wyświetleń 43,9 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Recon 6 odpowiedzi
-
Koney9 4 odpowiedzi
-
MajkelekM1234 1 odpowiedź
-
Jakubpl 1 odpowiedź
Popularne dni
Popularne posty
-
Wiem, że stary problem, ale na wszelki (czasem pomaga) (win 10) Klikamy prawym myszki na pulpicie na skrót "Rockstar Games Launcher" Z rozwiniętego menu wybieramy "Otwórz lokalizację pliku"
-
@Koney9 to co doradzam jest dla inteligentnych ludzi, którzy czytają i rozumieją . A to ty się tu wymądrzasz i nie życzę sobie , abyś dalej komentował swoje mądrości pod moim tematem.
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Niedawno gdy chcialem włączyć gta, to wyskoczył mi na ekran błąd w szarym prostokacie z numerem błędu 7002.1. I pisze ze nie można znaleźć kompatybilnego urządzenia wyjściowego jak ze wszystkimi jest ok. Myślę że to przez ten launcher rockstara