Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Problem z FPS w fivem.

Opublikowano
comment_56576

Witam, otóż mam pewien problem posiadam i5-2500k i gtx 950 2gb od msi. Windows 10. Kiedyś normalnie miałem w okolicy 60 fps bez problemu długo nie grałem przeinstalowałem Windowsa chce pograć teraz w fivema a tu nagle 20-30fps.  Zużycie  procesora, dysku i karty graficznej macie w załączniku. Nie macie pojęcia może o co chodzi? Wszystkie ustawienia GTA mam na minimalne.

Zrzut ekranu (3).png

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_56606
Dnia 22.02.2020 o 18:36, Fimszon napisał:

Witam, otóż mam pewien problem posiadam i5-2500k i gtx 950 2gb od msi. Windows 10. Kiedyś normalnie miałem w okolicy 60 fps bez problemu długo nie grałem przeinstalowałem Windowsa chce pograć teraz w fivema a tu nagle 20-30fps.  Zużycie  procesora, dysku i karty graficznej macie w załączniku. Nie macie pojęcia może o co chodzi? Wszystkie ustawienia GTA mam na minimalne.

Zrzut ekranu (3).png

Zobacz na CPU i pamięć i ile ci zostało. Grafika jest na pograniczu, a dynamika gry ?

kiedyś to było wieki temu w IT, teraz jest wszystko udoskonalone i dalej rozwijane 

Możesz wyłączyć w procesie co jest zbędne i w 10 też

Opublikowano
comment_56617
35 minut temu, Fimszon napisał:

Nie ma wgl ścinek w grze, wszystko ładnie tylko te FPS. Do porównania w CS:GO mam wiecej fps niz wczesniej.

FPS też ma znaczenie od twojego łącza karty sieciowej , routera , czy modemu i jaką masz prędkość w mb/s poprzez dostawcę. Jak masz niski ping z dostawcą tym lepiej.

To są dwie różne gry. Zobacz różnicę GTAV z 2015r i teraz 2020r czy coś się zmieniło? i to jeszcze jak 

Opublikowano
  • Autor
comment_56673

Zwróciłem uwagę ze w momencie kiedy wyskoczy mi bład z połączeniem fps mi rosna do 60 lecz cała gra dalej chodzi. 
Neta powinienem mieć 100/100 . 
Lecz na speed wyszło: 234660922

Edytowane przez Fimszon