Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Spadki FPS na sprzęcie wywyższającym wymagania.

Opublikowano
comment_57641

Więc tak. 

Od dłuższego czasu grania w GTA odczuwam takie dziwne szarpanie i opóźnienie myszki. Drażni mnie to więc chce to wyjaśnić lub spytać co mam robić. Chciałem sprawdzić czy to złudzenie czy naprawdę są to spadki. Były to spadki z 60 - 70 do 40 - 20 klatek na sekundę.  Gram na laptopie. Oto jego podzespoły:

i5 8250u

2 karty graficzne. 

Intel Graphics 620 ( ta bardziej do oglądania itp.)

Nvidia Geforce MX130 (Ta do grania itp.)

Pomożecie?

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_57713
Dnia 10.04.2020 o 17:18, Kondzio_iksde napisał:

Więc tak. 

Od dłuższego czasu grania w GTA odczuwam takie dziwne szarpanie i opóźnienie myszki. Drażni mnie to więc chce to wyjaśnić lub spytać co mam robić. Chciałem sprawdzić czy to złudzenie czy naprawdę są to spadki. Były to spadki z 60 - 70 do 40 - 20 klatek na sekundę.  Gram na laptopie. Oto jego podzespoły:

i5 8250u

2 karty graficzne. 

Intel Graphics 620 ( ta bardziej do oglądania itp.)

Nvidia Geforce MX130 (Ta do grania itp.)

Pomożecie?

Zmniejsz ustawienia wideo w grze