Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 12
- Wyświetleń 6,2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
SLUG 6 odpowiedzi
-
KLEJNOTNILU 6 odpowiedzi
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, przedwczoraj kupiłem grę Grand Theft Auto V, przeszedłem prolog i zacząłem tworzyć postać w online, kiedy ją stworzyłem wczytało mnie do sesji i po około 5 minutach z niej wyszedłem, bo chciało mi się spać. Wstaję rano i widzę ten napis "Dane zapisu GTA Online dla postaci 1 zostały uszkodzone " potem klikam nadpisz, następnie wyświetla się komunikat "Czy na pewno chcesz usunąć dane postaci 1" kliknąłem tak, a następnie wyświetla się komunikat "Wystąpił błąd zapisu w chmurze rockstar podczas usuwania postaci. Wróć do Grand Theft Auto V i spróbuj ponownie później. ps. widziałem taki sam wpis kogoś, ale nie za bardzo zrozumiałem co mam zrobić.