Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Pomoc w sterowaniu GTA PS3 LAZER,BUZZER

Opublikowano
comment_629

Siemka,

Już od jakiegoś czasu mam małe problemy aby znaleźć odpowiednie przyciski do tego aby podczas latania Lazerem stanął mi on w miejscu (w powietrzu) - wiem ,że tak się da bo widziałem innych jak tak robią. Wie ktoś jak to uczynić?  Drugi większy problem mam przy lataniu helikopterem buzzer czy jakoś tak ;-) Jak wszędzie startuje R2 i daje lewą gałkę do przodu a zamiast mi lecieć to ogon idzie do tyłu po jakimś czasie wzbije się w górę i tak stoi... CZasami się ruszy o te pare metrów jak go pokołysze na lewo i prawo. Nie mam tego problemu w zwykłych helikopterach tylko z tym konkretnym. Jeszcze jedno pytanie dotyczy używania lunety w karabinkach. Używając snajperki odrazu włącza mi się luneta lecz gdy wykupiłem różne karabinki z lunetą nie wiem jak właśnie przez nią patrzeć. Wciskam wszystko co popadnie i żaden przycisk nie jest odpowiedni. Dzięki za pomoc :-)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_668

1.To co widziałeś to nie był lazzer tylko hydra dostępna tylko w Gta Online lub w Singlu ALE NA MODACH 2.Nie wiem :/ 3.Tylko na Next Genach (Pc,Xbox One, Ps4) możesz po zakupieniu lunety ją włączyć korzystając z widoku z pierwszej osoby.

Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka

• 3 lata później...
Opublikowano
comment_58295
Dnia 20.05.2016 o 16:50, sandipol napisał:

Siemka,

Już od jakiegoś czasu mam małe problemy aby znaleźć odpowiednie przyciski do tego aby podczas latania Lazerem stanął mi on w miejscu (w powietrzu) - wiem ,że tak się da bo widziałem innych jak tak robią. Wie ktoś jak to uczynić?  Drugi większy problem mam przy lataniu helikopterem buzzer czy jakoś tak ;-) Jak wszędzie startuje R2 i daje lewą gałkę do przodu a zamiast mi lecieć to ogon idzie do tyłu po jakimś czasie wzbije się w górę i tak stoi... CZasami się ruszy o te pare metrów jak go pokołysze na lewo i prawo. Nie mam tego problemu w zwykłych helikopterach tylko z tym konkretnym. Jeszcze jedno pytanie dotyczy używania lunety w karabinkach. Używając snajperki odrazu włącza mi się luneta lecz gdy wykupiłem różne karabinki z lunetą nie wiem jak właśnie przez nią patrzeć. Wciskam wszystko co popadnie i żaden przycisk nie jest odpowiedni. Dzięki za pomoc :-)

Chyba chodzi ci o hydre, to wtedy strzałka w prawo