Skocz do zawartości

Recommended Posts

Radz1o    0

Witam wszystkich.

Mam taki dziwny problem z GTAV na PS4 Pro.

Grę skończyłem jeszcze za czasów PS3. Później kupiłem PS4 i wersję na PS4. I również ją skończyłem. Mam save na PS Plus w chmurze. Na jesieni zmieniłem konsolę na PS4 Pro. I kupiłem znów GTA V.

I teraz mam problem, bo nie moge w żaden sposób załadować save ze zwykłej PS4. Sytuacja jest o tyle dziwna, że save z chmury ściągnąłem. I jak zacząłem kampanie to po 1szej misji Franklina, jak w domu wyskoczyło pytanie o automatyczny save to pojawił się komunikat, że w slocie jest save z poprzedniej konsoli i czy go nadpisać. Oczywiście odmówiłem.
Ale nie wiem jak ten stary save załadować. 

W GTA Online widzę i mogę grać postacią z poprzedniej PS4.

Ma ktoś jakiś pomysł na to? Nie chce mi się już 3 raz przechodzić kampanii, a tam miałem save  na jakieś 87%.

Pozdrawiam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dnia 23.03.2017 o 11:23, Radz1o napisał:

jak zacząłem kampanie to po 1szej misji Franklina, jak w domu wyskoczyło pytanie o automatyczny save to pojawił się komunikat, że w slocie jest save z poprzedniej konsoli i czy go nadpisać. Oczywiście odmówiłem.
 

I go nie widać w zakładce "Wczytaj grę"?

Patrzałeś tam?

Ewentualnie powywalaj wszystkie sejwy, zainstaluj grę ponownie, potem przejdź prolog i pierwszą misję z Frankiem a potem pobierz tego sejwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Radz1o    0

Rozwiązałem problem. 

Trzeba skasować wszystko co pobraliscie z chmury. Zostawiamy tylko plik Save. 

Usuwamy config i reszte. 

I hula. 

Pzdr. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz


  • Podobna zawartość

    • Przez Arbuzik4
      Tak jak w temacie szukam ludzi do wspólnego grania. mam 71 lvl 16 lat. Jeżeli ktoś jest chętny to dodajcie na sc ..Negan..1
    • Przez WolakXD
      Siema , 
      Mam chęc pogrania w GTA online ,
      jest problem bo gdy wciśne przycisk home , wejde w ustawienia i tam w sieć,
      to pisze mi UPD czy tam NAT  jest zablokowane
      Mam internet z VEctry więc nie da się grzebać w ustawieniach routera
      Chodzi tu chyba o przekierowanie portów ale nwm jak to zrobić i czy to to
      Prosze o pomoc 
      Pozdrawiam!
×