Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_12712

Witam wszystkich.

Mam taki dziwny problem z GTAV na PS4 Pro.

Grę skończyłem jeszcze za czasów PS3. Później kupiłem PS4 i wersję na PS4. I również ją skończyłem. Mam save na PS Plus w chmurze. Na jesieni zmieniłem konsolę na PS4 Pro. I kupiłem znów GTA V.

I teraz mam problem, bo nie moge w żaden sposób załadować save ze zwykłej PS4. Sytuacja jest o tyle dziwna, że save z chmury ściągnąłem. I jak zacząłem kampanie to po 1szej misji Franklina, jak w domu wyskoczyło pytanie o automatyczny save to pojawił się komunikat, że w slocie jest save z poprzedniej konsoli i czy go nadpisać. Oczywiście odmówiłem.
Ale nie wiem jak ten stary save załadować. 

W GTA Online widzę i mogę grać postacią z poprzedniej PS4.

Ma ktoś jakiś pomysł na to? Nie chce mi się już 3 raz przechodzić kampanii, a tam miałem save  na jakieś 87%.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_13243
Dnia 23.03.2017 o 11:23, Radz1o napisał:

jak zacząłem kampanie to po 1szej misji Franklina, jak w domu wyskoczyło pytanie o automatyczny save to pojawił się komunikat, że w slocie jest save z poprzedniej konsoli i czy go nadpisać. Oczywiście odmówiłem.

I go nie widać w zakładce "Wczytaj grę"?

Patrzałeś tam?

Ewentualnie powywalaj wszystkie sejwy, zainstaluj grę ponownie, potem przejdź prolog i pierwszą misję z Frankiem a potem pobierz tego sejwa.