Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 5
- Wyświetleń 3,4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Więc tak, gra działa idealnie, nie ważne na jakich ustawieniach jest płynnie za każdym razem, lecz problem tkwi w tym iż po pewnym czasie, bywa to różnie, raz po 5 minutach, a raz po nawet godzinie gra sie crashuje z błędem "GTA V Niespodziewanie przestało działać" dzieje się tak cały czas, nie mam pojęcia od czego zależy cała zasada tego crashowania bo czasem jestem w stanie wykonać do 5 misji na online, a czasem wywala mnie nawet podczas pierwszej. Nie jest to spowodowane przegrzaniem czy zbyt intensywnej pracy jednego z moich podzespołów komputerze, gdyż wiele razy obserwowałem na wykresach w menedżerze zadań wszystkie podzespoły i przy crashu pasek w karcie graficznej skakał do maximum na ułamek sekundy, ale to pewnie przez to że właśnie taki crash się odbył. Dodam jeszcze że mam nowy system postawiony 3 dni temu z zainstalowanymi wszystkimi najnowszymi i najlepszymi sterownikami do karty graficznej i innych urządzeń, wersje windows 10 również mam zaktualizowaną tak jak należy i nie mam żadnych innych najnwoszych. Dlatego proszę o pomoc z rozwiązaniem tego problemu gdyż przeszukując internet nigdzie jeszcze niestety nie napotkałem się z rozwiązaniem. Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.
Moje specyfikacje komputera:
Procesor: AMD Ryzen 5 3600
Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti
Płyta główna: Gigabyte B450 Aorus M
RAM: 16GB nie pamiętam jaki ale firmy HyperX
Dysk: 1 TB PNY CS900 SSD