Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_661

Już wielu graczy wspominało na temat gracza Adrian068-PL. Sam dzisiaj byłem świadkiem jego zachowania kiedy próbował mnie zabić. Inni gracze mówili że co chwile zmienia ekipy bądź też próbował ich zabić.
Myślę że jego czas w tej ekipie dobiegł końca ale to już zależy od ciebie Namo. Ci, którzy też się spotkali z takim zachowaniem tego gracza niech się wypowiadają. Pozdro mordeczki. :)

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 57.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowane grafiki

Featured Replies

• Namo podpiął/eła i odpiął/ęła ten temat
Opublikowano
comment_1789

Nie chce nic mowic, ale ostatnio zauwazylem, ze Pietrek tylko spiny szuka z kazdym.. Kickuje i banuje bo mu sie nudzi? komisarz uderza do glowy? A co do Falbana to przyszedl na chwile 1 raz, zeby mu pomoc kase zarobic, i przekonalem go zeby wbil do nas do ekipy.. Wbil, i sie zastosowal do regulaminu sie zastosowal :) Spoko ziomek,nikomu problemow nie sprawia :) Po 3 jak wyszlismy na swobodna to Piotrek zaczal do wszystkich strzelac, wiec nie zrzucaj na innych :)

18303361021_d801079e0f_z.jpg

Opublikowano
  • Autor
comment_1792
1 minutę temu, Piotrass napisał:

Nie chce nic mowic, ale ostatnio zauwazylem, ze Pietrek tylko spiny szuka z kazdym.. Kickuje i banuje bo mu sie nudzi? komisarz uderza do glowy? A co do Falbana to przyszedl na chwile 1 raz, zeby mu pomoc kase zarobic, i przekonalem go zeby wbil do nas do ekipy..

Stary z tego co wiem to falban91 ma bana na ekipie, więc jakim prawem korzysta z naszego ts? I jeszcze miał rangę tost. A co do Piotrka to nie będę robić za jego adwokata. Powiem tylko, że mnie też czasami kikuje :D

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...