Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_13386

Dziś po aktualizacji - niecałe 70 MB launcher się wysypuje... Próbowałem różnych rozwiązań nic nie pomaga...

Nie wiem czy to może mieć związek z najnowszą wersją Windows 10 (Creators Update). Już widziałem w sieci ktoś ma ten sam problem - też bez rozwiązania...

1.png

2.png

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 18.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
comment_13418

Ale czy miałeś ten objaw, o którym mówię ja? To dotyczy dzisiejszej aktualizacji gry.

Chciałbym wyraźnie odseparować czyjś zafajdany system od od faktycznego problemy z grą. Więc skupmy się na tych ludziach, którzy napotkali problem z dzisiejszą aktualizacją. I jeśli mają Windows 10 - to w jakiej wersji.

W tym celu należy wpisać w "lupce" winver.

Ostatnia wersja to 1703 (czyli tzw. Creators Update).

11.png

Edytowane przez KMBak

Opublikowano
comment_13423
48 minut temu, KMBak napisał:

Ale czy miałeś ten objaw, o którym mówię ja? To dotyczy dzisiejszej aktualizacji gry.

Chciałbym wyraźnie odseparować czyjś zafajdany system od od faktycznego problemy z grą. Więc skupmy się na tych ludziach, którzy napotkali problem z dzisiejszą aktualizacją. I jeśli mają Windows 10 - to w jakiej wersji.

W tym celu należy wpisać w "lupce" winver.

Ostatnia wersja to 1703 (czyli tzw. Creators Update).

11.png

To dziś była aktualizacja GTA?

Opublikowano
  • Autor
comment_13457

Dobra, zrobiłem.

Problem polega na tym, że w trakcie updajtu ściąga się plik social_cośtam.exe.

On jest w folderze TEMP ustawionym dla systemu (ja sobie go ustawiłem na C), ale większość z Was znajdzie to w plikach użytkownika. I launcher zamiast odpalić instalkę po pobraniu to się wiesza.

Ja uruchomiłem ją ręcznie i wszystko śmiga. GTA się odpala.

Niestety po prawidłowej instalacji plik jest usuwany, więc nie mogę dokładnie sprawdzić nazwy...

Opublikowano
  • Autor
comment_13479

No szukałem, gdzie launcher pliki pobiera. Nie zrobił tego do folderu gry, nie zrobił tego do plików gry w folderze użytkownika, to musiał być temp. :-) Prawie 25 lat pracy i zabawy na PeCetach trochę doświadczenia daje. ;-) 

Edytowane przez KMBak