-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
-
Polub nas na Facebook
-
Poinformuj znajomych
Lubisz GTA Forum? Poinformuj o nas znajomych! -
Podobna zawartość
-
Przez Yanglegend
Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową grupkę znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]
"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki
Steam:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269
Teamspeak:
Address: 178.217.186.86 Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)
-
Przez xPatryx9
Mam pytanie. Jeśli zainstaluje mody do GTA V to czy żeby później zagrać na Online trzeba będzie przeinstalować grę? Kolega mi tak powiedział ale chcę zasięgnąć informacji na forum. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
-
Przez Ezz
od ostatniej aktualizacji (cayo perico) wyskakuje mi taki błąd mam gre na epic games proszę o pomoc.
-
Przez Marcin9411
Miałem bronie w wersji 2. Nagle ich nie widać w ekwipunku. A jak wrócę do poprzedniej wersji to są. A jak znowu dam do wersji 2 do znikają. Dlaczego?
-
-
Kto przegląda
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Grand Theft Auto Forum
GTA Forum to polska społeczność graczy Grand Theft Auto. Dyskutujemy i dzielimy się pomocą z użytkownikami GTA V. Dzięki forum gra w GTA 5 jest przyjemniejsza gdyż można tutaj znaleźć kompanów do wspólnej rozgrywki. Dołącz do naszej społeczności rejestrując się na forum.
GTA Roleplay
Na serwerach opartych o oprogramowanie FiveM gracze GTA wcielają się w swoje rolę. Wciel się w funkcjonariusza policji LSPD na ulicach Los Santos lub pomagaj innym mieszkańcom wyspy w szeregach służb ratowniczych EMS. Każdy może rozwijać swoją ścieżkę kariery w organizacjach przestępczych ryzykując każdego dnia odsiadką lub oberwaniem kulki. Przeglądaj polskie serwery GTA Roleplay
Polskie Ekipy w GTA Online
Każdy kto grał w GTA Online wie, że samotne życie na sesjach swobodnych i akcjach to ciężki kawałek chleba. GTA Forum przychodzi takim samotnikom z pomocą i organizuje w dziale Ekipy prezentacje polskich ekip oraz pozwala umawiać się na wspólną grę. Każdy założyciel ekipy ma możliwość promować swój skład na tym forum aby rekrutować graczy do swojego składu.
Rekomendowany post