-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
-
Podobna zawartość
-
Przez aRczi137
Witam wszystkich, szukam osoby która ma smykałkę do kręcenia oraz obróbki filmów. Chodzi mi o krótki filmik promujący serwer RP. Nie ma znaczenia czy film będzie kręcony w Rockstar Editorze czy innym programem. Oczywiście nie za darmo, co do ceny wszystko się ugada ?
-
Przez aRczi137
Witam wszystkich, szukam osoby która ma smykałkę do kręcenia oraz obróbki filmów. Chodzi mi o krótki filmik promujący serwer RP. Oczywiście nie za darmo, co do ceny wszystko się ugada ?
-
Przez BartekBokser
Witam dziś ma dla was Live z testowania nowego trybu w GTA online z issi clasic i radiowozami. Zabawa w policjantów . Zapraszam do Wpadniecia na kanał i zostania do Subowania
-
Przez Daro267
Problem polega na tym. Organizuje mój 1 napad. Najpierw robię to rozpoznanie co się jedzie z lesterem potem gdy wracamy do mojego domu jest scenak po niej tak jak widac na filmie już abym miał rozpoczynaj dalszą cześć i wywala z domu. Nawet wejść z powrotem nie można. Platfroma PS4.
Film
https://www.youtube.com/watch?v=0W8hQJdks4M&t=0s
Rekomendowany post