Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Problemy z sesją w gta online

Opublikowano
comment_13942

Mam problem w gta online odnośnie sesji. Bardzo często ładuje mnie do sesji bez graczy a gdy już załaduje mnie do graczy to po jakiś 5 minutach sesja robi się pusta. Taki problem miałem już wcześniej ale było to raz na jakiś czas a od pewnego czasu zaczęło mi tak robić przez cały czas. Komputer bezpośrednio przez kabel podpięty, internet od UPC średnio 16ms pingu, 231mb/s downloadu i 19,49mb/s uploadu. Zdarza się też że podczas ładowania do online w ogóle mnie nie załaduje i wywala do singleplayera.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_14299

Możliwe że net Ci się zrywa co jakiś czas na dosłownie parę sekund i wtedy Cię rozłącza. Posprawdzaj na czymś czy net się nie zrywa np obserwuj pobieranie pliku czy nie zatrzyma się w którymś momencie. Ew jeśli masz wifi to spróbuj się przez wifi połączyć z netem. Jeśli masz w domu drugi komputer/laptop zdolny odpalić gta to sprawdź czy na nim to samo się dzieje

Opublikowano
  • Autor
comment_14326
20 godzin temu, kblue napisał:

Sprawdź czy Ci kabel styka. Jak na chwile (+/- 10 sekund) wywali Ci intetnet to wywala Cię do nowej pustej sesji, a z tym ładowaniem... eh każdy tak ma

Kabel styka

17 godzin temu, Sensual napisał:

Możliwe że net Ci się zrywa co jakiś czas na dosłownie parę sekund i wtedy Cię rozłącza. Posprawdzaj na czymś czy net się nie zrywa np obserwuj pobieranie pliku czy nie zatrzyma się w którymś momencie. Ew jeśli masz wifi to spróbuj się przez wifi połączyć z netem. Jeśli masz w domu drugi komputer/laptop zdolny odpalić gta to sprawdź czy na nim to samo się dzieje

Pobieram wszystko ze stałą prędkością. W każdej innej grze zawsze mam stały ping i mnie nie rozłącza. Niestety nie mam wifi i drugiego zdolnego do odpalenia gta komputera.

Edytowane przez Verges

Opublikowano
comment_14330
1 godzinę temu, Verges napisał:

Kabel styka

Pobieram wszystko ze stałą prędkością. W każdej innej grze zawsze mam stały ping i mnie nie rozłącza. Niestety nie mam wifi i drugiego zdolnego do odpalenia gta komputera.

Kiedyś pamiętam że były podobne problemy (mój znajomy miał to kiedyś na x360) i rockstar podawał gdzieś porty które w routerze trzeba odblokować i to mu pomogło. Niestety nie pamiętam kiedy i gdzie je podawali ale poszukaj coś w google napewno będzie

• 3 lata później...