Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_61857

Mam pytanie. Jeśli zainstaluje mody do GTA V to czy żeby później zagrać na Online trzeba będzie przeinstalować grę? Kolega mi tak powiedział ale chcę zasięgnąć informacji na forum. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_62612
Dnia 23.01.2021 o 14:43, xPatryx9 napisał:

Mam pytanie. Jeśli zainstaluje mody do GTA V to czy żeby później zagrać na Online trzeba będzie przeinstalować grę? Kolega mi tak powiedział ale chcę zasięgnąć informacji na forum. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Osobiście polecam zrobić 2 foldery z grą, jeden czysty a drugi z modami i zaś tylko zmieniasz która ma ci się odpalić i grasz 

Opublikowano
comment_62826

jeśli wejdziesz z modami, to będziesz miał bana. polecam zrobić albo 2 foldery z grą, jeden czysty a drugi z modami i decydujesz w co chcesz grać, albo zrobić folder z modami. w tym folderze folder "mods", tam masz update i no to wszystko co masz zmodowane, za każdym razem dodawać i usuwać mody.

• 8 miesięcy temu...