-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
xbox 360 nagle crashuje mi się gra i wyrzuca do menu
-
Podobna zawartość
-
Przez hexagon22
Witam, chciał bym was zaprosić na nowy server RP gdzie nie będzie "kurwa lagi mam" tylko kozacka opymalizacja oraz otwarte rekrutacje więcej informacji Discord
jesteśmy otwarci na nowe immersyjne postacie/firmy/gangi i wiele wiecej Server jest WL-Off anty cheat jest kupiony z Fivem Store więc nawet onion nas nie pokona Zapraszamy.
https://discord.gg/FkRdsvUU9M
-
Przez Mexxx
Mój znajomy uruchomił po raz drugi gta5 i za każdym razem wyświetla mu się komunikat, że został wylogowany z social club.
Napisaliśmy do supportu ale nie wiemy kiedy przyjdzie odpowiedz. Co możemy zrobić z tym problem?
-
Przez Alanekk
Siemka! Chciałbym cię zaprosić na serwer RolePlay pt. SimplyRP. Jest to mój serwer i Fejspepe który startuje w tym tygodniu pod warunkiem, że będzie 100 osób na naszym discordzie. Co oferujemy:
┆Tryb Gry: RolePlay
┆ Liczba slotów: 64
┆: Status WL: ON 14+
Wiele rozbudowanych frakcji oraz crime.
Dużo autorskich skryptów!
Wejdź i przekonaj się sam!
Zaproszenie: https://discord.gg/8hQHE9rrbd
-
Przez Czada_to_ziomal
Witajcie, mam taki problem, otóż odebrałem gta v na epic games, i wbiłem na to gta pograłem, wbita 20 ranga, i social club wraz z launcherem nie działają
jest niby jakiś tryb offline, na fabułe moge wbić aczkolwiek nie moge sie połączyć z social clubem i launcher nie odpowiada, nie działa mi również social club/launcher na przeglądarce, sprawdzałem wszystkie od chroma po opere gx wczoraj mogłem sie jeszcze na social club na internecie, aczkolwiek to aby wczoraj, działa mi r* support ale social club na przeglądarce wraz launcherem nie działają, wina jest z mojej strony? czy to tylko przez r*? i ich serwery?
z góry dzięki za odpowiedź.
Platforma: PC
-
Przez hGgE
Witam. Przychodzę do was z pewnym problemem. Postanowiłem pobrać grę ponownie, bo chciałem zobaczyć co i jak z tym cayo perico. No właśnie i tu pojawia się problem, po pobraniu gry chciałem wejść od razu do online.. początkowa cut scenka promująca cayo perico z klubu strasznie się zwieszała aż w końcu stanęła cała gra. To samo jest nawet gdy próbuję wejść do fabuły. Gra się wczyta ale nie reaguje, mogę chodzić ale nie mogę strzelać czy wyciągnąć telefonu no i oczywiście po pewnym czasie gra staje i znowu trzeba kombinować żeby ją wyłączyć. Uprzedzając, grałem na wysokich od zawsze i nie było problemu dopiero teraz dzieją się takie cuda. Dodam jeszcze że inne gry nie sprawiają problemów. Dzięki
---------------------
Proc.: Intel i5-3570K 3,40GHz
RAM: 16GB
Karta GeForce GTX 1060 6GB
Windows 10
-
Rekomendowany post