Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

GTA 5 nie, działa pojawia się jedynie błąd podczas uruchomienia gry.

Opublikowano
comment_65655

Cześć! Dzisiaj, uruchamiając grę "Grand Theft Auto V" z Epic Games wystąpił błąd załącznik poniżej na wstępie zaznaczę również że gra nie została odebrana za darmo lecz została zakupiona.

Szukałem, pomocy na różnych forach internetowych lecz bezskutecznie nic nie działało a na większości mój temat został bez odpowiedzi, znalazłem to forum i myślę że tutaj rozwiąże się mój problem liczę na to.

Screen:

Screenshot_1.png

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_65659

A gra jest kupiona na Epic Games? Podobny błąd pojawia się czasami przy próbie uruchomienia wersji Social Club przez Epic Games.

Edytowane przez AdryaNN53

Opublikowano
  • Autor
comment_65660
1 godzinę temu, AdryaNN53 napisał:

A gra jest kupiona na Epic Games? Podobny błąd pojawia się czasami przy próbie uruchomienia wersji Social Club przez Epic Games.

Tak